Drobečková navigace

Úvodní stránka > Aktuality > Kinosedačky D-BOX poprvé na Blízkém východě

Kinosedačky D-BOX poprvé na Blízkém východě



D-BOX_Final_Installation.jpgV posledních letech je hodně slyšet o jihokorejské společnosti CJ 4DPLEX, která pracuje na expanzi 4DX kinosálů po celém světě, ale v kinech roste také počet pohyblivých sedaček kanadské společnosti D-BOX, soustředěné zatím hlavně na ohromný severoamerický trh. Na jaře přibyly desítky kinosálů ve Spojených státech, naposledy čtrnáct v Texasu a deset v Kalifornii, s nimiž se počet instalací (a závazných objednávek) dostal na sto sedmdesát. V květnu však otevřelo také první kino na Blízkém východě. Kdo však bude tipovat některý z bohatých arabských emirátů, neuhádne.

Dvě stě šedesát pohyblivých sedaček D-BOX má velký sál multikina The Diamond Cinema Citystars v egyptské Káhiře, které patří do největšího tamního řetězce Citystars. Aktuálně jde o největší počet sedaček na světě v jediném kinosále, který je navíc vybavený 3D ozvučením Dolby Atmos a blíže nespecifikovaným laserovým projektorem. Egypt drží s technologií D-BOX primát nejenom na Blízkém východě, ale také v Africe, kam patří geograficky.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů

rect4335-44.png

 

rect4335-44.png

 

 

rect4335-44.png

 

 

rect4335-44.png

Letní kino Sebranice - červenec 2016

rect4335-44.png

rect4335-44.pngDisdata.jpg

rect4335-44.pnglogo-capsa-bile-pozadi.png

rect4335-44.png

unnamed.png