Drobečková navigace

Úvodní stránka > Technické vybavení > Notebook Latitude E6420

Notebook Latitude E6420



Nový design notebooku Latitude E6420 společnosti Dell vám umožní využít výkon vysoce odolný proti nástrahám firemního prostředí. Tento notebook byl zkonstruován pro novou mobilní obchodní třídu. Nabízí odolnost, zabezpečení a praktickou spravovatelnost, které jste si od notebooků Latitude řady E zvykli očekávat.

  • Mobilní všestrannost na základě 36 cm (14") vícedotykového displeje LED s plným vysokým rozlišením, čtyřjádrových procesorů a variant se samostatnými grafikami
  • Od shora dolů stylově chráněno šasi v provedení Tri-MetalTMvysoce odolným proti oděru a testovaným podle vojenské normy MIL-STD 810G, práškově odolnou základnou a klávesnicí odolnou proti polití.
  • Výjimečná produktivita zajišťovaná podsvícenou klávesnicí, rozšířenou životností baterie a variantami pozice pro média

Navržen pro práci ve vašich podmínkách

Přepracovaný notebook Latitude E6420 se vyznačuje 14palcovým vícedotykovým displejem LED s vysokým rozlišením (HD), čtyřjádrovým procesorem a variantou se samostatnou grafikou. Představuje ideální řešení pro profesionály pracující doma i v kanceláři, kteří vyžadují vysoký výkon a spolehlivost a snadnou mobilitu. 

Tento notebook je připraven poradit si se vším, co vám práce může přichystat. Jedná se o vysoce odolný notebook pro firmy, který je od shora dolů stylově chráněn provedením Tri-Metal™ testovaným podle vojenské normy MIL-STD 810G, zadní částí displeje z eloxovaného hliníku, tuhou, práškově matnou základnou, zesílenými panty z oceli, vnitřním rámečkem z hořčíkové slitiny a západkou ze slitiny zinku. Notebooky Latitude E6420 jsou vybaveny klávesnicí odolnou proti polití, ochranným těsněním LCD displeje; po celém obvodu jsou pak vybaveny tlumičem nárazů pro vyšší ochranu obrazovky. Díky těmto ochranám notebook vydrží nárazy a nehody při rozlití tekutin běžné v každodenním provozu. 

Díky volitelnému podsvícení kláves1 dokážete produktivně pracovat i během letu nebo v podmínkách se slabým světlem; k dispozici jsou také volitelné baterie a vyměnitelné moduly (včetně optických jednotek, pevných disků, rozhraní USB 3.0 a modulů baterií) pro zajištění vysoké produktivity.

Vzhledem k tomu, že notebook E6420 patří do řady E notebooků Latitude, nabízí v neposlední řadě i produktivitu kdekoli na cestách, spolehlivé zabezpečení, efektivní správu a odolné provedení s dlouhou životností – tedy vše, co jste od řady E zvyklí očekávat.
 
   
 

rect4335-44.png

 

rect4335-44.png

 

 

rect4335-44.png

 

 

rect4335-44.png

Letní kino Sebranice - červenec 2016

rect4335-44.png

rect4335-44.pngDisdata.jpg

rect4335-44.pnglogo-capsa-bile-pozadi.png

rect4335-44.png

unnamed.png